Met een interieurbehandeling voor uw auto zorg ik ervoor dat u de rust en orde terugkrijgt in uw auto. Of het nu gaat om een grondige reiniging van het interieur of het opruimen van uw bagageruimte. Ik zorg ervoor dat uw voertuig van binnen schoon en opgeruimd is. Dit geeft niet alleen rust in denken en doen, maar verbetert ook de algehele uitstraling van uw voertuig.

Afhankelijk van de behandeling (interieur, shamporellen en Leather) worden de werkzaamheden zoals beschreven in onderstaand overzicht per onderdeel uitgevoerd. Alle tarieven zijn terug te vinden op de pagina Detail Pakketten zo kunt u direct zien wat uw gewenste detailing behandeling kost. Neem vrijblijvend contact met mij op om uw het interieur van uw auto op een professionele manier te laten reinigen.

Auto interieur reinigen

Ik draag zrog voor een grondige reiniging en behandeling van bekleding, leer, dashboard, stuur en andere interieuronderdelen. Van stofverwijdering tot lederverzorging en van shamporelbehandelingen tot matte glansbehandelingen. Ik garandeer een schone en verzorgde auto-interieur.

Leder vereist een andere aanpak en moet zorgvuldig een diepte reiniging ondergaan en hierna weer worden verzorgd met een leder dressing welke uitdrogen voorkomt.

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft.

Op maat pakket interieur detail

Omdat geen een auto gelijk is, zijn de interieur detail behandeling altijd een pakket op maat. Een voertuig met hondeharen geniet een andere behandeling dan een auto met veel leer, of kunstof.

Extra kosten kunnen zijn: shamporellen bekleding, honden- kattenhaar, zwaar verontreinigd. Ik maak de definitieve prijs vooraf aan u bekend. (hiervoor moet ik wel de auto zelf gezien hebben)

Een auto interieur reinigen behandeling start vanaf € 30,-

Kregen onze auto terug alsof hij rechtstreeks uit de showroom kwam. Bedankt voor de topservice

Nieuw: Auto interieur reinigen

Ontdek de kracht van ons auto interieur reinigen pakket, een diepe reiniging voor uw voertuiginterieur met onze nieuwe service: auto interieur reinigen.

Met behulp van extractie en een speciaal voor stof geoptimaliseerd reinigingsmiddel, kunnen we nu stoffen bekleding grondig reinigen en verfrissen. Deze extractor, ook wel bekend als een nat-droog zuiger, maakt gebruik van warm water en een krachtige zuigkracht om diep in de vezels van de stof door te dringen, vuil, vlekken en geuren effectief te verwijderen en zo uw auto interieur reinigen.

Of het nu gaat om hardnekkige vlekken van gemorste drankjes, huisdierenharen die zich in de vezels hebben genesteld, of gewoon een algemene opfrisbeurt voor uw interieur, onze stoffen bekleding extractie reiniging biedt de perfecte oplossing. Niet alleen zal uw voertuig er weer als nieuw uitzien, maar ook zal het interieur frisser aanvoelen.

Ik sta voor u klaar om uw voertuig de zorg en aandacht te geven die het verdient. Met mijn expertise en toewijding aan uitmuntendheid, kunt u vertrouwen op een grondige en professionele reiniging van uw auto interieur.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de verbluffende resultaten!