Een opgeruimd en schoon interieur van uw auto geeft rust in denken en doen. Bij deze behandeling zorgen wij ervoor dat uw auto van binnen grondig wordt gereinigd, zowel uw cabine als de bagageruimte worden door ons grondig aangepakt.

Interieur detail:

Ieder materiaal en component aan de binnenzijde van uw auto vereist een andere benadering en behandeling.

De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van vlekken vindt een shamporel- of foambehandeling plaats. Dit zorgt voor schone en fris ogende stoelen, banken, matten, deuren en hemel.

Leder vereist een andere aanpak en moet zorgvuldig een diepte reiniging ondergaan en hierna weer worden verzorgd met een leder dressing welke uitdrogen voorkomt.

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

De Kosten

Extra kosten kunnen zijn: shamporellen bekleding, honden- kattenhaar, zwaar verontreinigd. Wij maken de definitieve prijs vooraf aan u bekend. (hiervoor moeten wij wel de auto zelf gezien hebben)

Een interieur behandeling start vanaf € 49,50