Met onze interieurbehandeling voor uw auto zorgen wij ervoor dat u de rust en orde terugkrijgt in uw auto. Of het nu gaat om een grondige reiniging van het interieur of het opruimen van uw bagageruimte, wij zorgen ervoor dat uw voertuig van binnen schoon en opgeruimd is. Dit geeft niet alleen rust in denken en doen, maar verbetert ook de algehele uitstraling van uw voertuig. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw auto op een professionele manier te reinigen.

Interieur detail

Wij begrijpen de noodzaak van aangepaste aanpak voor elk materiaal en component in de cabine van uw voertuig. Onze specialisten zorgen voor een grondige reiniging en behandeling van bekleding, leer, dashboard, stuur en andere interieuronderdelen. Van stofverwijdering tot lederverzorging en van shamporelbehandelingen tot matte glansbehandelingen, wij garanderen een frisse, schone en verzorgde auto-interieur.

Leder vereist een andere aanpak en moet zorgvuldig een diepte reiniging ondergaan en hierna weer worden verzorgd met een leder dressing welke uitdrogen voorkomt.

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

Op maat pakket interieur detail

Omdat geen een auto gelijk is, bieden wij voor ons interieur detail behandeling altijd een pakket op maat. Een voertuig met hondeharen geniet een andere behandeling dan een auto met veel leer, of kunstof.

Extra kosten kunnen zijn: shamporellen bekleding, honden- kattenhaar, zwaar verontreinigd. Wij maken de definitieve prijs vooraf aan u bekend. (hiervoor moeten wij wel de auto zelf gezien hebben)

Een interieur behandeling start vanaf € 49,50