Eén van mijn specialiteiten is de “Wassen, Kleien & Waxen”-behandeling. Met deze zorgvuldig samengestelde procedure verwijder ik grondig vuil, stof en andere verontreinigingen van het oppervlak van uw auto. Door gebruik te maken van hoogwaardige klei en wax, zorg ik ervoor dat uw auto niet alleen schoon is, maar ook een duurzame bescherming krijgt tegen elementen zoals UV-stralen, regen en vuil van de weg.

Of u nu uw geliefde klassieke auto wilt laten stralen voor een show, uw dagelijkse rit wilt beschermen tegen de dagelijkse slijtage, of gewoon wilt genieten van het gevoel van een glanzende, goed verzorgde auto, bij Dr. Car Detailing bent u aan het juiste adres.

Ik ben gepassioneerd door auto’s en streef naar perfectie in elk detail. Met mijn expertise en aandacht voor detail, kunt u erop vertrouwen dat uw auto bij mij in goede handen is. Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken en uw auto de verzorging te geven die het verdient.

Ceramic Coating Wasprogramma

Bent u in het bezit van een auto welke is beschermd met een ceramischecoating dan doet u er verstandig aan uw auto niet door de wasstraat te laten wassen.

Een wasstraat kan deze bescherming aantasten, u doet er verstandig aan uw auto (op een juiste wijze) met de hand te wassen.

Speciaal voor auto’s voorzien van een ceramischecoating voorziet Dr. Car Detaling in een abonnement (wasprogramma) welke voorziet in een periodieke wasbehandeling van uw voertuig.

Op maat pakket Exterieur detail

Omdat geen een auto gelijk is, zijn de exterieur detail behandeling altijd een pakket op maat.

De meest veilige manier om uw auto te wassen is met de hand. Wij behandelen uw auto uitsluitend met hoogwaardige (pH-neutrale) reinigingsproducten en doen dit volgens de richtlijnen van auto detailen. Door deze werkwijze voorkomen we dat er extra krassen (swirls) ontstaan in de lak, iets wat bij autowasstraten wel kan gebeuren.

De lak van uw auto blijft hierdoor langer in topconditie wat uiteindelijk de waarde van uw bezit ten goede zal komen.

Een auto exterieur reinigen behandeling start vanaf € 75,-

Kregen onze auto terug alsof hij rechtstreeks uit de showroom kwam. Bedankt voor de topservice