Op zoek naar een professionele en betrouwbare service voor het wassen en waxen van uw camper? Dr. Car Detailing biedt een premium camper was- en waxservice vanaf €150,- om uw camper er weer als nieuw uit te laten zien.

Ons ervaren en deskundige team maakt gebruik van de beste en veiligste reinigingsmiddelen en materialen om uw camper grondig te reinigen en te beschermen. We beginnen met een grondige wasbeurt om vuil, modder en insecten te verwijderen. Daarna brengen we een hoogwaardige Q2M waxlaag aan om de lak te beschermen en de glans te verbeteren. Deze waxlaag zorgt er tevens voor dat de bekende zwarte strepen op de camper minder snel te zien zijn, en het proces van het zelfstandig wassen van uw camper vergemakkelijkt wordt.

Naast het wassen en waxen van uw camper, omvat onze service ook het reinigen van de velgen, banden en ramen om ervoor te zorgen dat uw camper er als nieuw uitziet. De kosten voor deze dienst zijn afhankelijk van de grootte en de staat van uw camper.

Bij Dr. Car Detailing streven we naar de hoogste kwaliteit van service. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw camper er als nieuw uitziet en beschermd is tegen de elementen. Maak vandaag nog een afspraak voor onze camper was- en waxservice en laat ons ervoor zorgen dat uw camper er weer als nieuw uitziet!

Wassen op locatie

Dr. Car Detailing biedt een premium camper was- en waxservice die bij voorkeur bij u op locatie in de regio Friesland wordt uitgevoerd.

Ons ervaren en deskundige team gebruikt alleen de beste en veiligste reinigingsmiddelen en materialen om uw camper grondig te reinigen en te beschermen. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om uw camper naar een locatie te brengen voor een was- en waxbeurt, daarom bieden wij de mogelijkheid om de service bij u op locatie in Friesland uit te voeren. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook de moeite van het transport van uw camper.

Maak nu een afspraak

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare service voor het wassen en waxen van uw camper? Maak dan nu een afspraak bij Dr. Car Detailing voor een premium camper was- en waxbehandeling.

Ons ervaren en deskundige team gebruikt alleen de beste en veiligste reinigingsmiddelen en materialen om uw camper grondig te reinigen en te beschermen. Of u nu op zoek bent naar een standaard was- en waxbehandeling of een uitgebreide detailing, wij hebben de kennis en expertise om uw camper er als nieuw uit te laten zien.

Wij bieden onze diensten aan op een locatie naar keuze, bij voorkeur bij u op locatie in de regio Friesland. Zo bespaart u tijd en moeite en kunt u snel weer op weg met een schone en glanzende camper.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Ons team staat klaar om uw camper een premium was- en waxbehandeling te geven en ervoor te zorgen dat uw camper er weer als nieuw uitziet.

Boven verwachting goed resultaat!