Dr. Car Detailing staat voor passie en deskundigheid wij streven altijd naar perfectie, zo ook voor het leer van uw voertuig. Geef uw lederen auto-interieur de aandacht die het verdient met onze Leather Care & Protection pakket, de aanpak om leer te reinigen, te herstellen en te beschermen.

Leather Care & Protection:

  1. Vuilvrijmaken: We beginnen met een diepgaande reiniging van het leer om zo alle oppervlakteverontreinigingen en vuil te verwijderen, waardoor we een schone basis creëren.
  2. Ontvetten: Vervolgens gaan we over tot het ontvetten van het leer om zo overtollige oliën en vlekken te verwijderen, waardoor het leer zijn oorspronkelijke textuur behoudt.
  3. Glanzend leer weer dof maken: We herstellen de natuurlijke matte afwerking van het leer, waardoor het niet alleen er als nieuw uitziet, maar ook een verfijnde uitstraling behoudt.
  4. Kleur opfrissen: Het opfrissen van de kleur, waardoor het leer van uw voertuig er levendiger en aantrekkelijker uitziet.
  5. Leer beschermen: Tot slot voorzien we het leer van een hoogwaardige beschermlaag om toekomstige schade door vuil, vloeistoffen en uv-stralen te minimaliseren.

Waarom is dit nodig?

Leer, een luxe materiaal, kan zonder de juiste zorg gevoelig zijn voor slijtage, vlekken en kleurvervaging. Onze Leather Care & Protection-service verlengt niet alleen de levensduur van uw interieur, maar behoudt ook de waarde van uw voertuig.

Kosten:

Vanaf €75,- bieden wij onze Leather Care & Protection-service aan. Met een tijdsbestek van 30 minuten tot anderhalf uur bieden wij een efficiënte service die uw auto snel weer de weg op krijgt, met een interieur dat straalt.

Kies voor Dr. Car Detailing en geef uw voertuig het luxe onderhoud dat het verdient. Maak vandaag nog een afspraak voor onze Leather Care & Protection-service en ontdek hoe wij uw auto-interieur naar een hoger niveau tillen.

Auto even goed onder handen laten nemen door Dr. Car detailing. Een aanrader. De auto ziet er weer uit als nieuw, heel blij mee. Bedankt!