Autopoetsbedrijf Dr. Car Detailing Heerenveen is ontstaan uit een hobby die is uitgegroeid tot een passie voor het poetsen van prachtige auto’s. De naam “Dr. Car Detailing” is afgeleid van het Engelse woord voor autopoetsen, namelijk Car Detailing. Ons bedrijf behandelt elke auto met dezelfde passie en toewijding, ongeacht de grootte, waarde of prijsklasse van de auto.

In tegenstelling tot andere autopoetsbedrijven beschouwen wij uw auto niet als een nummer. Wij bieden elke auto de aandacht en behandeling die het verdient. Met ons kleine team kunnen wij de kwaliteit van onze diensten 100% waarborgen. Bij ons staat de klant centraal en we willen graag weten wat uw wensen zijn, zodat we daar zo goed mogelijk aan kunnen voldoen. Door middel van een uitgebreide intake kunnen we ervoor zorgen dat het resultaat aansluit bij uw verwachtingen, wat zal resulteren in een tevreden klant.

Ons werkgebied omvat de regio Friesland, inclusief Heerenveen, Wolvega, Drachten en omliggende steden en dorpen. Op verzoek kunnen wij uw auto ook bij u op locatie wassen.

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Laat uw auto poetsen door een echte liefhebber met oog voor detail en liefde voor uw auto.

Met vriendelijke groet,

Leo
Dr. Car Detailing Heerenveen