Autopoetsbedrijf Dr. Car Detailing Heerenveen, is vanuit een hobby omgeslagen naar een passie, namelijk het poetsen van (mooie) auto’s. Car Detailing is het Engelse woord voor autopoetsen, hieruit de bedrijfsnaam is ontstaan Dr. Car Detailing. Tot op de dag van vandaag worden alle auto’s met dezelfde passie behandeld.

Wij zijn geen auto poetsfabriek waarin uw auto een nummertje is, om volgens een vastomlijnd programma behandeld te worden. Bij Dr. Car Detailing krijgt elke auto de auto poets behandeling en aandacht die het verdient.

Door te werken met een klein team (Dr. Car Detailing wordt vertegenwoordigd door 2 personen) zijn de lijnen kort en kunnen we de kwaliteit 100% waarborgen. Kleine of grote, dure of goedkope auto’s bij ons staat in eerste instantie de klant centraal, wat is het wensenpakket van de klant en hoe kunnen we daar zo goed als mogelijk invulling aan geven. Door een goede intake zal het resultaat aansluiten bij de verwachting, met als resultaat een tevreden klant. Laat uw auto poetsen door echte liefhebbers met oog voor detail en liefde voor uw auto.

Dr. Car Detailing is actief in de regio Friesland, Heerenveen, Wolvega, Drachten en de omliggende steden en dorpen. Indien gewenst wassen wij de auto bij u op locatie!

Bent u overtuigd? dan komen we graag met u in contact voor een persoonlijk gesprek om zo samen te wensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen.

Met vriendelijke groet,

Team Dr. Car Detailing Heerenveen