Autopoetsbedrijf Dr. Car Detailing Heerenveen is ontstaan uit een hobby die is uitgegroeid tot een passie voor het poetsen van prachtige auto’s. De naam “Dr. Car Detailing” is afgeleid van het Engelse woord voor autopoetsen, namelijk Car Detailing. Dr. Car Detailing behandelt elke auto met dezelfde passie en toewijding, ongeacht de grootte, waarde of prijsklasse van de auto.

In tegenstelling tot andere autopoetsbedrijven beschouw ik uw auto niet als een nummer. Ik geef elke auto de aandacht en behandeling die het verdient, hierdoor kan ik de kwaliteit van mijn diensten 100% waarborgen. Bij Dr. Car Detailing staat de klant centraal en wil ik graag weten wat uw wensen zijn, zodat ik daar zo goed mogelijk aan kan voldoen. Door middel van een uitgebreide intake kan ik ervoor zorgen dat het resultaat aansluit bij uw verwachtingen, wat zal resulteren in een tevreden klant.

Mijn werkgebied omvat de regio Friesland, inclusief Heerenveen, Wolvega, Drachten en omliggende steden en dorpen. Op verzoek kan ik uw auto ook bij u op locatie wassen.

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Dr. Car Detailing, dan nodig ik u graag uit voor een persoonlijk gesprek om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Laat uw auto poetsen door een echte liefhebber met oog voor detail en liefde voor uw auto.

Met vriendelijke groet,

Leo
Dr. Car Detailing Heerenveen

Ik heb mijn Opel Insignia OPC aan de buitenkant laten reinigen. Mijn auto was behoorlijk vies maar nu ziet hij er weer uit als nieuw. Je merkt meteen dat het een auto liefhebber is en dat is te zien aan het resultaat! Heel prettig zaken doen, hij doet wat hij belooft en heeft echt oog voor detail. Ik ga de volgende keer zeker mijn auto hier weer laten doen. Heel erg tevreden.