Bent u van plan uw auto te verkopen? Hoe fijn zou het dan zijn met een voorsprong het verkoopgesprek aan te kunnen gaan?

De inruilwaarde van uw auto  wordt bepaald op basis van een aantal punten te weten:

  • Bouwjaar;
  • Kilometerstand;
  • Technische staat va het voertuig;
  • Optische staat van het voertuig;

Hoe meer punten u scoort bij elke afzonderlijk onderdeel, hoe hoger de  inruilwaarde van uw voertuig zal uitpakken.

First impression (de eerste indruk)

De optische staat van het voertuig, ofwel hoe ziet de auto er uit, zal het eerste zijn wat de verkoper zal zien wanneer hij uw auto zal taxeren. Is uw auto schoon, van binnen en van buiten dan zal dit de verkoper zeker opvallen en zal dit een gunstigere uitgangspositie opleveren bij de onderhandelingen. Afhankelijk van het type voertuig kan dit de inruilwaarde behoorlijk (positief) beïnvloeden.

Vergelijk het met het verkoopklaar maken van uw woning, dan ruimt u deze ook op en zorgt u voor het perfecte plaatje, achterstallig werk (schilder, tuin etc.) worden aangepakt om zo het perfecte plaatje te realiseren voor de potentiële nieuwe eigenaar.

Ook wanneer u van plan bent uw voertuig zelf te verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats, zal een schone frisse auto u altijd voordeel opleveren. De foto’s zullen  beter uitvallen, hiermee de eerste indruk en dus uiteindelijk het aantal reacties en of de verkoopprijs.

verkoop op Marktplaats

Wij kunnen u eventueel ondersteunen met het maken van de “perfecte” foto’s van uw voertuig welke kunnen worden gebruikt voor de verkoop op Marktplaats. Een goede (professionele) foto zal een snelle verkoop bevorderen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een kleine investering met een groot effect

U kunt uw auto door ons al verkoopklaar laten maken vanaf € 85,-, stel dat uw auto mede hierdoor € 300,- extra oplevert dan is het de investering dubbel en dwars waard.

Mocht u interesse hebben in het verkoopklaar laten maken van uw voertuig, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een passend voorstel.