We zien het vaak, de autobezitter die wel trots is op zijn voertuig maar simpelweg geen tijd, kennis of puf heeft deze periodiek eens te voorzien van wat extra aandacht. In deze gevallen biedt Dr. Car Detaling  uitkomst, wij kunnen wij voertuig periodiek handmatig wassen of eens per halfjaar een volledige waxbehandeling geven. Een behandeling is al mogelijk vanaf € 29,95  (Basic Handwas) of kan aan de hand van uw behoeftes worden samengesteld.

De (kr)wasstraat

Ga voor kwaliteit ipv kwantiteit, de traditionele wasstraat zal altijd goedkoper en sneller zijn dienst doen, maar doet uw auto geen goed. Hoe goed een wasstraat ook is deze zal altijd kleine krasjes achter laten op uw voertuig bovendien zijn ze computer gestuurd waardoor deze globaal 90% van de auto zullen wassen, de overige 10% wordt simpelweg niet bereikt door de borstels. U doet er dus verstandig aan uw voertuig professioneel handmatig te laten wassen, dit zal tevens de waarde van uw voertuig ten goede komen.

Kosten

Het handmatig laten behandelen van uw auto zal financieel een ander plaatje opleveren dan wanneer u uw voertuig traditioneel wast. Kwaliteit kost nu eenmaal geld, deze extra investering zal uiteindelijk leiden tot meer plezier van uw voertuig deze is immers echt schoon en een hogere inruilwaarde.

Hoe verder?

Benieuwd naar onze mogelijkheden om uw auto in topconditie te houden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Samen kunnen wij bepalen wat voor uw situatie het plan van aanpak gaat worden en wat de daarbij behoedende kosten zullen zijn.