Auto-eigenaren zijn vaak trots op hun voertuig, maar hebben geen tijd, kennis of energie om het periodiek extra aandacht te geven. Dr. Car Detailing biedt in deze gevallen uitkomst door het voertuig te wassen of door een waxbehandeling te geven. Behandelingen kunnen al vanaf €29,95 (Basic Handwas) worden geboekt of kunnen worden samengesteld op basis van uw behoeften.

De kracht van handmatig wassen

Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. De traditionele wasstraat zal altijd goedkoper en sneller zijn, maar heeft nadelige gevolgen voor uw auto. Hoe goed een wasstraat ook is, het zal altijd kleine krasjes achterlaten op uw voertuig en het is computergestuurd, waardoor sommige delen niet volledig worden gereinigd. Het is daarom verstandiger om uw auto professioneel handmatig te laten wassen, omdat dit ook de waarde van uw voertuig zal verhogen.

Investering in kwaliteit

Het handmatig laten behandelen van uw auto zal meer kosten dan het traditioneel wassen, maar het is een investering in kwaliteit die uiteindelijk leidt tot meer plezier van uw voertuig en een hogere inruilwaarde.

Wat nu?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden om uw auto in topconditie te houden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte zonder verplichtingen. Samen kunnen we bepalen wat het beste plan van aanpak is voor uw situatie en wat de bijbehorende kosten zullen zijn.