Chemical Guys en SmartWax

Wassen en poetsen wordt in de professionele wereld ook wel detailing genoemd.

Dr. Car Detailing kiest voor het detailen in veel gevallen voor de producten van SmartWax en Chemical Guys. Zowel SmartWax alsook Chemical Guys bieden een brede lijn van professionele producten voor een gegarandeerd, snel, effectief en langdurig resultaat. Daarnaast zijn ze zeer gebruiksvriendelijk PH neutraal en hebben ze een aangename geur.

Elk onderdeel van uw voertuig kent een andere manier van behandelen, kunststof, bumpers, lakwerk, glas en rubber. Chemical Guys en SmartWax hebben voor elk onderdeel een passende oplossing beschikbaar om er voor te zorgen dat uw auto optimaal schoongemaakt kan worden en wordt voorzien van een fabrieksnieuwe glans.

Ze zijn te gebruiken voor uw auto, motor, vrachtwagen, boot, caravan of camper. Daarnaast zijn alle producten veilig te gebruiken en loopt u geen enkel risico op beschadiging.

Zelf aan de slag met de producten van Chemical Guys of SmartWax?

Wilt u zelf aan de slag met de producten van Chemical Guys, SmartWax of een ander detail product dan kunt u deze via ons bestellen, wij geven u graag passend antwoord op uw al vragen over deze producten en het in topconditie houden van uw voertuig.

SmartWax Chemical Guys

CONTACT ONS VOOR EEN OFFERTE