Waxoyl de ultieme lakbescherming voor uw auto?

Wilt u dat de lak van uw nieuwe auto ook als nieuw blijft? Geef de lak dan de bescherming die het verdient, met een Waxoyl 100+ behandeling. Na een Waxoyl-behandeling heeft de lak van uw nieuwe auto een moeilijk doordringbaar lakpantser. Hiermee is uw auto beschermd tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Denk aan UV-straling, luchtverontreiniging, strooizout en modder.

Iedereen die een nieuwe auto koopt krijgt hoogstwaarschijnlijk te maken met een aanbieding voor een speciale Waxoyl behandeling. Een behandeling welke een lakbescherming claimt van vele maanden, er zijn zelfs aanbieders van Waxoyl behandelingen die tot 3 jaar lakgarantie na behandeling met Waxoyl 100+ afgeven.

Trots zal de nieuwe eigenaar van het voertuig melden dat zijn auto een “speciale” Waxoyl behandeling heeft ondergaan, een sticker aan de binnenkant van de deur en een certificaat maken het feest compleet.

Los van een ultieme lakbescherming zou de autobezitter ook meer glans, bescherming tegen invloeden van buitenaf en behoud van waarde krijgen door het uit laten voeren van deze behandeling. Zo claimt het merk dat na een behandeling met Waxoyl dat:

Een diepe glans

Met een Waxoyl-behandeling behoudt de lak van uw nieuwe auto gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans. Het exterieur van uw auto blijft daardoor als nieuw.

Lak bescherming

Het krachtige UV-filter zorgt ervoor dat de lakkleur behouden blijft. Ook is de lak beter bestand tegen invloeden van buitenaf zoals modder, strooizout en luchtverontreiniging.

Behoud van waarde

De lak van uw auto blijft langer jong en fris. Daardoor zal de inruil- of verkoopwaarde van jouw auto worden behouden.

Beschermd Waxoyl uw auto nu wel of niet?

Te stellen dat Waxoyl uw auto niet beschermd is te kort door de bocht, net zoals andere beschermingsmiddelen zal ook Waxoyl wel degelijk een beschermende laag over uw lak realiseren. Maar om te spreken van een langdurige lakverzegeling, zoals bij een ceramische glasverzegeling van toepassing is durf ik te betwisten.

Er zitten altijd (belemmerende) voorwaarden aan dergelijke garantie, hoeveel kilometers maakt u met de auto, in welke omgeving staat de auto, en kan ik de auto gewoon door de wasstraat halen? Waxoyl geeft o.a. het volgende advies:

Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt. Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij u om het exterieur te reinigen met Waxoyl autoshampoo. Op die manier blijft de lak van uw auto als nieuw.

Wanneer de logica wordt gevolgd is het uitgesloten dat bij normaal gebruik een auto door een Waxoyl behandeling 3 jaar lang beschermd is tegen de elementen, dit is uitgesloten en niet realistisch. Zelfs de meest geavanceerde ceramische glasverzegelingen (lakverzegelingen) redden dit amper.

Meer voor minder bij Dr. Car Detailing

Wilt u uw nieuwe auto een goede eerste bescherming meegeven, dan zijn er in het prijsgramma van een Waxoyl behandeling prima alternatieven. Een goede sealant, wax of combinatie geeft vergelijkbare relustaten vaak tegen lagere kosten.

Zo is het Junior pakket van Dr. Car Detailing uitermate geschikt voor nieuwe auto’. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor uw voertuig.