Was & Wax Behandeling voor een Stralende Auto

Was & Wax Behandeling: Uw Auto Verdient Het Beste

Onze populaire Was & Wax, ook bekend als Was, Clay & Wax behandeling, is een van onze meest gewilde detailing pakketten. Deze behandeling is ontworpen om uw auto grondig te reinigen en te beschermen met een hoogwaardige waxlaag.

Waarom Was & Wax?

Deze behandeling is ideaal om uw auto te beschermen tegen de onverbiddelijke elementen, vooral net voor of na de winter. Onze klanten kiezen vaak voor deze behandeling om hun voertuig in topconditie te houden.

Wat Houdt Het In?

Ons Was & Wax pakket omvat de volgende essentiële stappen:

1. Intake:

Voordat we aan de behandeling beginnen, voeren we een korte intake uit. Dit gesprek helpt ons om een realistisch behandelingsplan op te stellen dat alle benodigde aspecten dekt. Het voorkomt verrassingen achteraf.

2. Velgenreiniging:

We starten met een grondige reiniging van zowel de velgen als banden. We gebruiken speciale producten en tools om het beste resultaat te behalen.

3. Auto Wassen:

Het wassen van de auto wordt zorgvuldig in meerdere stappen uitgevoerd. We beginnen met een voorwas om hardnekkig vuil los te weken. Vervolgens spoelen we de auto af en wassen we deze met een twee-emmer systeem, één emmer voor vuil water en één emmer voor schoon sop.

4. Kleien van de Auto:

Indien nodig voeren we een klei-behandeling uit. Voorafgaand aan dit proces verwijderen we vastzittende ijzerdeeltjes in de lak om de lak te ontdoen van onzuiverheden. Hierna wordt elk deel van de lak handmatig behandeld met klei. Deze dieptereiniging is vergelijkbaar met het verwijderen van make-up, waarbij grondigheid essentieel is. Deze stap verwijdert alle ongewenste deeltjes die zich in de lak hebben genesteld, zoals vogelpoep en boomsappen.

5. Waxen van de Auto:

Zodra de auto deze voorbereidende stappen heeft doorlopen, spoelen we de auto nogmaals af en drogen we deze zorgvuldig. Vervolgens brengen we een hoogwaardige waxlaag aan op de lak om bescherming te bieden tegen de elementen. Door deze goede basis hecht de wax maximaal aan de lak en behoudt deze zijn glans en bescherming tot wel 4 tot 6 maanden.

Ben zelf amateur poetser Dit keer gebruik gemaakt van Leo om de auto proffesioneel te laten poetsen De auto ziet er weer uit als nieuw Veel uitleg gekregen en tips over het wassen van de auto in de toekomst Niet meer in de KRASstraat. Ga zeker nog een keer naar Leo voor een opknapbeurt voor de C5 of advies

Ontdek Wat Dr. Car Detailing Voor U Kan Betekenen

Bent u benieuwd naar wat Dr. Car Detailing voor uw auto kan doen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar via e-mail of WhatsApp. Uw auto verdient de beste zorg, en wij zijn hier om dat te bieden.