Uw auto weer als nieuw

Auto detailen om dat nieuwe gevoel terug te krijgen

Herinnert u zich nog het gevoel toen u uw nieuwe auto bij de dealer ophaalde? Helemaal gepoetst en perfect. Maar naarmate de tijd verstrijkt, zal uw auto meer sporen van gebruik tonen, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Een wasstraat kan voor regulier onderhoud zorgen, maar uw auto zal daarmee niet echt schoon worden.

Maar dit nieuwe gevoel is terug te krijgen! Door ons te laten detailen, zorgen wij ervoor dat uw auto weer net zo schoon is als toen deze net bij de dealer werd afgeleverd. Laat uw auto detailen en ervaar opnieuw dat gevoel van een gloednieuwe auto.

Behoud van waarde

Een detailbehandeling is meer dan alleen het behandelen van uw auto met een spons en shampoo. Het is eigenlijk te vergelijken met een jaarlijkse APK-keuring, alleen dan gericht op het cosmetische deel van uw auto in plaats van het technische deel. Zo zorgen we ervoor dat uw auto in topconditie blijft, wat een prettige gedachte is. Laat uw auto detailen en profiteer van zowel technisch als cosmetisch onderhoud.

Volledige detailbehandeling voor uw auto, inclusief lak en interieur

Afhankelijk van de staat van uw auto, stellen wij een behandelplan op. Als uw lak is beschadigd door bijvoorbeeld boom- of vogelpoep, is een dieptereiniging van de lak nodig. Dit doen we door het kleien van uw auto, wat te vergelijken is met het verwijderen van make-up van het gezicht. Hierdoor wordt al het vuil uit de poriën van de lak verwijderd, zodat een schone lak overblijft. Meestal is het niet nodig of gewenst om te polijsten. Donkere lakken zijn gevoeliger voor krassen en zijn daardoor beter zichtbaar op zwarte lak dan op witte lak. Als de lak is aangetast door een slechte wasbehandeling, kan polijsten in sommige gevallen de oplossing zijn. Vaak kunnen krassen worden verwijderd met de juiste wax of sealant.

Naast de lak, reinigen we ook het interieur van uw auto. We maken kunststofdelen schoon en beschermen ze, reinigen de ruiten en de stoelen. Laat ons uw auto volledig detailen voor een optimale conditie.

Periodiek onderhoud

Zoals de APK-keuring voorziet een detail behandeling ook in periodiek onderhoud, eens er een goede basis is gelegd zullen de vervolgbehandelingen minder uitgebreid zijn, en dus minder “kostbaar”. Door te werken met de juiste materialen, shampoos, borstels en sponsen houden wij uw auto in topconditie. Een onderhoudsbeurt (volledige reiniging exterieur en interieur) kan al vanaf Eur 79,- bij periodiek onderhoud.

Voordelen van periodiek auto onderhoud met detailbehandeling

Net zoals de APK-keuring zorgt een detailbehandeling voor periodiek onderhoud. Als er een goede basis is gelegd, zullen de vervolgbehandelingen minder uitgebreid zijn en daardoor minder kostbaar. Door te werken met de juiste materialen, shampoos, borstels en sponsen, houden we uw auto in topconditie. Een onderhoudsbeurt (volledige reiniging van zowel exterieur als interieur) is al mogelijk vanaf € 79,- bij periodiek onderhoud. Investeer in periodieke auto detailbehandelingen voor lange termijn onderhoud.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.