Autowassen op locatie, slim, handig en snel!

Bent u op zoek naar een betrouwbare autowas-service die naar u toe komt in Friesland? Maak dan kennis met Dr. Car Detailing, dé specialist op het gebied van autowassen op locatie. Of u nu in Leeuwarden, Sneek, Harlingen of een andere plaats in Friesland woont, wij komen graag naar u toe om uw auto of camper te wassen en te poetsen.

Het wassen en poetsen van uw voertuig kan een tijdrovende en vermoeiende klus zijn, vooral als u een grote auto of camper heeft. Met onze handige autowas-service op locatie hoeft u niet langer tijd en moeite te investeren in het vervoeren van uw voertuig naar een wasstraat. Wij komen naar u toe, waar u ook bent, en zorgen ervoor dat uw voertuig er weer als nieuw uitziet.

Onze autowas-service op locatie is perfect voor drukke professionals die geen tijd hebben om naar een autowasstraat te gaan, of voor eigenaren van campers en caravans die moeite hebben om deze grote voertuigen schoon te maken. Bij Dr. Car Detailing maken we gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige producten om uw auto of camper grondig te reinigen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Het regelmatig laten wassen en poetsen van uw voertuig heeft niet alleen esthetische voordelen, maar kan ook de levensduur van uw voertuig verlengen. Door vuil en roet tijdig te verwijderen, voorkomt u dat er corrosie of andere schade aan uw voertuig ontstaat. Daarnaast kan regelmatig wassen en poetsen ook de waarde van uw voertuig verhogen.

Voor particulier en MKB

Onze autowas-service op locatie is niet alleen geschikt voor particuliere voertuigen, maar ook voor bedrijfsauto’s. Als ondernemer in de retailing sector wilt u natuurlijk dat uw bedrijfsauto’s er altijd representatief uitzien. Wij bieden een uitgebreid pakket aan was- en poetsdiensten voor bedrijfsauto’s, waarmee u uw voertuigen in topconditie houdt en de uitstraling van uw bedrijf versterkt.

Bij Dr. Car Detailing werken we uitsluitend met ervaren professionals, die oog hebben voor detail en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig grondig wordt gereinigd en gepolijst, zodat deze weer als nieuw uitziet. Daarnaast gebruiken we alleen producten en materialen van topkwaliteit, zodat uw voertuig optimaal wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Kies voor gemak, kwaliteit en service met Dr. Car Detailing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken voor autowassen op locatie in Friesland. Wij staan graag voor u klaar om uw voertuig weer in topconditie te brengen!